Lunch menu

Tuesday, August 4

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon
    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pankopanerad kycklingfilé med gele
    & portvinstuvade champinjoner, serveras med klyftpotatis
  • 2. A. stekt fläsk med löksås, serveras
med kokt potatis
    2. B. egenpanerad stillahavstorskfilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: butter chicken
    VEGAN: dal tadka
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk
    eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 8. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med kantarellsås
    rårörda lingon, stekt färskpotatis & pressgurka
  • Sesambakad lax med wasabicreme
    & wokade grönsaker
  • Veg: Sesambakad aubergine
    med wasabicreme & wokade grönsaker
  • Wok: Fläskfilé med green curry
    & cocosmjölk samt basmatiris
  • Pasta: med strimlad biff
    konjak, grädde & färska champinjoner
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med pressgurka lingon
    och gräddsås samt örtslungad potatis
  • Veckans under ytan: Bakad lättrökt lax
    med dillhollandaise och spenatslungad potatis
  • Veckans vegetariska: Rostad blomkål med hummus
    och parmesanpotatis samt ramslökspesto

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk svamp- och spenatlasagne
    med fetaostcreme
  • Stekt fläsk med stuvad vitkål
    och kokt potatis
  • Rimmad torsk med potatis- och
    palsternackspuré och vitvinssås
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

More lunches available at

Tuesday, August 4