Lunch menu

Tuesday, 4 August

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pankopanerad kycklingfilé med gele

    & portvinstuvade champinjoner, serveras med klyftpotatis

  • 2. A. stekt fläsk med löksås, serveras
med kokt potatis

    2. B. egenpanerad stillahavstorskfilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med kantarellsås

    rårörda lingon, stekt färskpotatis & pressgurka

  • Sesambakad lax med wasabicreme

    & wokade grönsaker

  • Veg: Sesambakad aubergine

    med wasabicreme & wokade grönsaker

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: med strimlad biff

    konjak, grädde & färska champinjoner

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med pressgurka lingon

    och gräddsås samt örtslungad potatis

  • Veckans under ytan: Bakad lättrökt lax

    med dillhollandaise och spenatslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Rostad blomkål med hummus

    och parmesanpotatis samt ramslökspesto

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk svamp- och spenatlasagne

    med fetaostcreme

  • Stekt fläsk med stuvad vitkål

    och kokt potatis

  • Rimmad torsk med potatis- och

    palsternackspuré och vitvinssås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Tuesday, August 4