Lunch menu

Monday, 3 August

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltskavsgryta med kantareller & timjan

    serveras med lingon & ris eller kokt potatis

  • 2. egenpanerad stillahavstorskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med skagensås

    & färsk potatis

  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg: Spaghetti "Quattro Fromagio" med spenat

    solktorkad tomat & valnötter

  • Wok: Kyckling "paneng" med röd curry

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med tomatsmörsås

    och rostade grönsaker

  • Veckans under ytan: Bakad lättrökt lax

    med dillhollandaise och spenatslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Rostad blomkål med hummus

    och parmesanpotatis samt ramslökspesto

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk svamp- och spenatlasagne

    med fetaostcreme

  • Tandorikyckling med potatismos

    och chilidressing

  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Monday, August 3