Lunch menu

Monday, August 3

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter
    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltskavsgryta med kantareller & timjan
    serveras med lingon & ris eller kokt potatis
  • 2. egenpanerad stillahavstorskfilé med skagensås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: butter chicken
    VEGAN: dal tadka
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 8. GRILL: kycklingspett med wokade
    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med skagensås
    & färsk potatis
  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg: Spaghetti "Quattro Fromagio" med spenat
    solktorkad tomat & valnötter
  • Wok: Kyckling "paneng" med röd curry
    & cocosmjölk samt basmatiris
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med tomatsmörsås
    och rostade grönsaker
  • Veckans under ytan: Bakad lättrökt lax
    med dillhollandaise och spenatslungad potatis
  • Veckans vegetariska: Rostad blomkål med hummus
    och parmesanpotatis samt ramslökspesto

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk svamp- och spenatlasagne
    med fetaostcreme
  • Tandorikyckling med potatismos
    och chilidressing
  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan
    och knaperstekt bacon
Monday, August 3