Lunch menu

Friday, 7 August

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparbakad fläskfilé med cognacgräddsås

    serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng

  • 2. ugnsgrillad färsk laxfilé med dill-hollandaise

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk

    5. asiatisk lunchbuffé

  • -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med rödvinssås, bearnaise & är

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Entrecôte med färska champinjoner, lök & vitlök
  • Pasta: Tagliatelle med räkor & dill

    i vitvinssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans under ytan: Bakad lättrökt lax

    med dillhollandaise och spenatslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Rostad blomkål med hummus

    och parmesanpotatis samt ramslökspesto

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk svamp- och spenatlasagne

    med fetaostcreme

  • Cocospanerad kyckling med currymajo
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potati

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Friday, August 7