Lunch menu

Wednesday, July 8

Brödernas kök

  • SALLAD
    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Asiatisk lunchbuffé
  • 2. Indisk: chicken kurma
    Vegan: green gram curry
  • 3. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 4. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

La Fontana

  • Grillade kycklingspett
    med klyftpotatis och bearnaisesås
  • Italienska biffar
    med kall tryffelaioli och rostad potatis
  • Stekt rödspätta
    med klyftpotatis och remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • Färskostfylld kyckling
    med gorgonzolasås och tagliatell
  • Ostpanerad falukorv
    med potatismos och gurkmajonnäs
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax
    med kall dill- och romsås samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
Wednesday, July 8