Lunch menu

Wednesday, 8 July

Brödernas kök

  • SALLAD

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Asiatisk lunchbuffé
  • 2. Indisk: chicken kurma

    Vegan: green gram curry

  • 3. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 4. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

La Fontana

  • Grillade kycklingspett

    med klyftpotatis och bearnaisesås

  • Italienska biffar

    med kall tryffelaioli och rostad potatis

  • Stekt rödspätta

    med klyftpotatis och remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • Färskostfylld kyckling

    med gorgonzolasås och tagliatell

  • Ostpanerad falukorv

    med potatismos och gurkmajonnäs

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Wednesday, July 8