Lunch menu

Tuesday, 7 July

Brödernas kök

  • SALLAD

    Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Asiatisk lunchbuffé
  • 2. Indisk: chicken vindaloo

    Vegan: chenna masala

  • 3. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 4. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

La Fontana

  • Husets pannbiff

    med gräddsås och löksky. Samt kokt potatis och lingonsylt

  • Ugnsgrillad laxsida

    med kokt potatis och skagenröra

  • Chili mexikana på högrev

    med kokt ris och kall yoghurtsås

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Pasta Bolognese
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Stekt inlagd strömming

    med dill- och västerbottenmos samt kall örtsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • ycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Tuesday, July 7