Lunch menu

Monday, 6 July

Brödernas kök

  • SALLAD

    Chèvresallad med valnötter och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Asiatisk lunchbuffé
  • 2. Indisk: chicken vindaloo

    VEGAN: chenna masala

  • 3. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 4. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

La Fontana

  • Husets kycklingschnitzel

    med stekt potatis,gröna ärtor och aiolicréme

  • Grekisk köttfärslimpa

    gratinerad med mozzarella och fylld med salladsost. Med tzatziki.

  • Fläskfilé i ugn

    med ädelostsås, champinjoner,zucchini,aubergine,paprika,lök

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv med rostade rotsaker och fetaostyoggi
  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Pasta Bolognese
  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan och knaperstekt bacon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

Viktors bakficka

  • Semesterstängt
Monday, July 6