Lunch menu

Monday, July 6

Brödernas kök

  • SALLAD
    Chèvresallad med valnötter och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Asiatisk lunchbuffé
  • 2. Indisk: chicken vindaloo
    VEGAN: chenna masala
  • 3. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 4. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

La Fontana

  • Husets kycklingschnitzel
    med stekt potatis,gröna ärtor och aiolicréme
  • Grekisk köttfärslimpa
    gratinerad med mozzarella och fylld med salladsost. Med tzatziki.
  • Fläskfilé i ugn
    med ädelostsås, champinjoner,zucchini,aubergine,paprika,lök

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv med rostade rotsaker och fetaostyoggi
  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Pasta Bolognese
  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan och knaperstekt bacon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis

Viktors bakficka

  • Semesterstängt
Monday, July 6