Lunch menu

Thursday, 9 July

Brödernas kök

  • SALLAD

    Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur och tomatsallad

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Asiatisk lunchbuffé
  • 2. Indisk: chicken kurma

    Vegan: green gram curry

  • 3. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 4. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    Veg 2: äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

La Fontana

  • Varmrökt lax

    med kall romsås och dillkokt potatis

  • Wallenbergare på kalvfärs

    med potatismos,gräddsås,gröna ärtor och lingonsylt

  • Grillad kycklingfilé

    med rostad paprikasås och stekt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt fläskkotlett

    med potatisgratäng och rödvinssås

  • Ugnsbakad lax

    med ramslöksmajo och färskpotatis

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad

    med ägg och syltad rödlök

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

Thursday, July 9