Lunch menu

Friday, 26 June

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Restaurang Chili & Lime

  • 1. schweizerschnitzel Cordon Bleu

    (ost- & skinkfylld) med bearnaisesås, serveras med gröna ärtor & stektpotatis

  • 2. ugnsgrillad färsk laxfilé med kall romsås

    & fänkålsallad, serveras med kokt potatis

  • 3. indisk: pepper chicken

    vegan: chenna masala

  • 4. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Gravad lax med dillstuvad potatis
  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med rökt lax i gräslökssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef burger med rostad majscreme

    friterad potatis och syrad kålsallad

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse med lax

    och kummel

  • Veckans vegetariska: Svamp och spenatlasagne

    med tomat och pumpakärnspesto

La Fontana

  • Grillad kalvytterfíle med stekt potatis

    och pepparsås gjord på tre sorters peppar samt fruktsallad till efterrätt

  • Panerad inbakad sejfilé med remouladsås

    och kokt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Quorngryta med ris
  • På besök: Pastasallad med pesto, serranoskinka

    och ruccola

  • P2´s högrevsburgare med tryffelmajo

    syrad lök och klyftpotatis

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Viktors bakficka

  • Schnitzel med rostad potatis

    skysås, gröna ärtor, kryddsmör

Friday, June 26