Lunch menu

Thursday, 19 March

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Krämig pasta med västerbottenost, toppad

    med rökt lax och pepparrot

  • Gård: Chipotlegratinerad nötfärsbiff

    med mustig citronsky och lökfräst potatis

  • Äng: Potatisbullar med rostade rotfrukter

    skirat smör och lingon

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Ugnsgrillad laxfilé med romsås

    serveras med fänkålsallad, kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: dal tadka
  • Gai phat king
  • Wokad biff med citrongräs
  • Friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Helstekt fläskfilé med basilikasky

    samt italiensk potatis-& purjolöksgratäng

  • Veg: Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling med chili, sweet chili

    & cocosmjölk

  • Pasta: med strimlad kyckling, salami

    & paprika

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med gräddstekt lök och potatispure

    samt pepparsky

  • Veckans under ytan: Tomatiserad fiskgryta

    med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska: Paella

    med rödbetscroguette och paprikacreme

La Fontana

  • Fish & Chips med vitlökssås
  • Stekt kycklingfilé med klyftpotatis

    och champinjonsås

  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor

    sylt och grädde

  • Ugnsbakad lax med blomkål och sojasmör
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Resturangen i D-Huset är öppen

    dock med en begränsad meny

Pinoccio

  • Baconlindad kyckling filé med champinjonsås

    samt stekt potatis

  • Fisk gryta med fänkål och saffran

    samt kokt potatis

Thursday, March 19