Lunch menu

Wednesday, 18 March

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Smörstekt kolja med skarpsås, citron

    samt örtrostad potatis

  • Gård: Saltimbocca på fläskkött med lufttorkad

    skinka, salvia, vitt vin samt risotto

  • Äng: Kikärtsbiff med tomat- och paprikasalsa

    samt stekt rispilaff

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff (svensk blandfärs)

    med skysås, pressgurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Krämig biff stroganoff med färska champinjoner

    serveras med pressgurka, en klick yoghurt & ris

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: dal tadka
  • gai phat man kung
  • Wokad biff med bambuskott & färska champinjoner
  • Friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • Fisk: sprödbakad kummelfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: Samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Nattbakad fläskkarré med grilltomat

    & Cafe de Parissås

  • Veg: Chevregratinerad quornschnitzel

    med Cafe de Parissås & grilltomat

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    ingefära & lime

  • Pasta: Pastagratäng med strimlad skinka

    bacon & lök

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Balsamicobakad karre

    med rostade rotfrukter och fänkålstzatsiki

  • Veckans under ytan: Tomatiserad fiskgryta

    med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska: Paella

    med rödbetscroguette och paprikacreme

La Fontana

  • Fläsknoisette med rostad potatis

    och black&white sås(rödvinssås eller bearnaise)

  • Husets köttbullar med gräddsås

    och kokt potatis

  • Cannelloni fyllda med kalvfärs, spenat och mozzarella

P2 Restaurang & Catering

  • Lättrimmad torsk med ägg- och persiljesås
  • Bacon- och jalapenobratwurst med potatismos

    och rostad majs- och räksallad

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Resturangen i D-Huset är öppen

    dock med en begränsad meny

Pinoccio

  • Gulasch gryta med kokt potatis
  • Laxfilé med örtcreme och kokt potatis
Wednesday, March 18