Lunch menu

Tuesday, 17 March

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bakad torsk med rostade rödbetor

    och kapris, spenat och brynt smör

  • Gård: Limedoftande kalvfärsbiff med rosmarinsky

    och potatisgratäng

  • Äng: Marockansk het gryta med aubergine, zucchini

    och couscous

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med färska örter

    svamp & vitlök

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: mattar palak
  • Rödcurry-kyckling
  • Wokad biff med broccoli
  • Friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • Fisk: sprödbakad torskfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med löksky, potatismos, rårörda lingon

    & inlagd gurka

  • Fisk-& skaldjursgryta "Bouillabaisse"

    med ris/ kokt potatis

  • Veg: Champinjoncrepes med tomat-

    & löksallad

  • Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lasagne med tomatyoghurt och kryddsallad
  • Veckans under ytan: Tomatiserad fiskgryta

    med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska: Paella

    med rödbetscroguette och paprikacreme

La Fontana

  • Husets lasagne al forno på mozzarella

    med coleslawsallad

  • Stekt kycklinglårfilé med ädelostsås

    och klyftpotatis

  • Chili Mexikana på högrev med ris

P2 Restaurang & Catering

  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Thaikycklinggryta med curry

    kokosmjölk samt ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Resturangen i D-Huset är öppen

    dock med en begränsad meny

Pinoccio

  • Fläskfilé med madeira sås

    och rostad potatis

  • Ugnstekt fisk filé med citron och purjolök

    samt kokt potatis

Tuesday, March 17