Lunch menu

Monday, 16 March

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vitlöksglaserad hokifilé på bädd av wokade

    grönsaker samt persiljeris

  • Gård: Basilikabrässerad kycklingfilé

    med citrusgräddsås och råstekt potatis

  • Äng: Gratinerad blomkålslåda med paprika

    vitkål och bulgur

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • Pankopanerad kycklingfilé med gele

    & champinjonsås, serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Moussaka
  • Vegetarisk moussaka (quornfärs) serveras

    med ruccola- & tomatsallad

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: mattar palak
  • paneng-kyckling
  • Wokad biff med färska grönsaker
  • Friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • Fisk: sprödbakad torskfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Orientalisk kycklinggryta med libabröd

    basmatiris & örtyoghurt

  • Stekt panerad flundrafilé med skagensås
  • Veg: Orientalisk grönsaksgryta med libabröd

    basmatiris & örtyoghurt

  • Wok: Fläskfilé fräst i chili, vitlök

    & cashewnötter

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfile med curryrostade grönsaker

    och äppelsky samt slungad amandine

  • Veckans under ytan: Tomatiserad fiskgryta

    med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska: Paella

    med rödbetscroguette och paprikacreme

La Fontana

  • Järpar med gräddsås, stekt potatis, lingon

    och saltad gurka

  • Varmrökt laxgratäng med kokt potatis
  • Husets fläskschnitzel med champinjonsås

    gröna ärter och citronklyfta

P2 Restaurang & Catering

  • Lasagne med cole slaw
  • Stekt panerad rödspätta

    med kall skagensås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Resturangen i D-Huset är öppen

    dock med en begränsad meny

Pinoccio

  • Grillad fläskkarré med BBQ bearnaise

    och stekt potatis

  • Stekt fisk med kapris

    och gurkmajonäs

Monday, March 16