Lunch menu

Friday, 20 March

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare med hummersås

    potatispuré och gröna ärtor

  • Gård: Grillad fläskkarré med chorizocrunch

    ruccolabearnaise och friterad potatis

  • Äng: Fetaost- och broccolipaj med basilikakeso
  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

  • Dessert: Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad entrecôte med choronsås

    serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med romsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: dal tadka
  • Kew wan gai
  • Wokad biff med chili-beans
  • Friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs

    & tillbehör

  • Wok: Fläskfilé

    med jordnötssås

  • Pasta: med strimlad rostbiff

    i gorgonzolasås

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med ragu på lök sidfläsk

    och champinjoner samt potatispure

  • Veckans under ytan: Tomatiserad fiskgryta

    med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska: Paella

    med rödbetscroguette och paprikacreme

La Fontana

  • Specialbuffé: burgare. Pommes frites, Briochebröd

    cheddarost, dressing, saltgurka, lök, tomat, gurka och sallad. Samt skivad frukt till efterrätt

P2 Restaurang & Catering

  • Gårdskyckling med ugnsstekta rotsaker

    och dijon- och dragoncreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Resturangen i D-Huset är öppen

    dock med en begränsad meny

Pinoccio

  • Grillad Entrecote med mango, ananas salsa

    samt rostad potatis

  • Panerad rödspätta med rödbetsremoulad

    och kokt potatis

Friday, March 20