Lunch menu

Thursday, 27 February

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt dillpanerad strömming med

    potatispuré, citron och skirat smör

  • Gård: Mustig gryta på fläskkött, kantareller

    och lök samt stekt grönsaksris

  • Äng: Dinkelbiff med mangochutneycreme

    och stekt grönsaksris

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med sås på pepparrot

    äpple, gurka & dill, serveras med dillstekt eller kokt potatis

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: cabbage thoran
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker,

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Fish Taco med tortilla, nachos, mangosalsa

    & guaqemole

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad

    eller Ärtsoppa & pannkakor

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök, färsk chili

    & thaibasilika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med fetaost och soltorkad tomat

    samt vitlöksrostad potatis och rödvinssky

  • Veckans kött: Brässerad griskind med stompad

    potatis och syrad löksallad

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med torsk sej

    och musslor samt spenataioli

  • Veckans vegetariska: Bakade rotfrukter

    med belugalinser och hummus samt ruccolapesto

La Fontana

  • Stekt kycklingfilé med klyftpotatis

    och bearnaisesås

  • Husets fläskschnitzel med stekt potatis, aioli

    gröna ärtor och citronklyfta

  • Husets viltfärsbiffar med ugnsrostade

    grönsaker och svampsås

Scandic Väst

  • Pulled pork serveras med pucklad rödlök

    & saltgurka

  • Spättarullader serveras med dill

    & citronsås

  • Vegetarisk pizza

P2 Restaurang & Catering

  • Grönärtsoppa med knaperstekt bacon

    samt bärpaj och vaniljsås

  • Lättrimmad torskrygg med kapris

    rödbeta, lök och brynt smör

  • Mungbönbiff med ört- och vitlöksrostade

    morötter samt parmesancreme

  • Lammstek med rostad potatis

    och fetaost samt timjansky

  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fiskwallenbergare, potatis puré

    brynt smör, gröna ärtor

  • Porterstek, gelé, pressgurka, gräddsås

    kokt potatis

  • Beyondburger/Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    silverlök, aioli, inlagd gurka, svensk gårdscheddar, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Nudelbowl, sriracha marinerad

    tempeh, picklad rödkål

Pinoccio

  • Raggmunk serveras med stekt fläsk

    och lingon

  • Ugn stekt lax

    med citron sås

Thursday, February 27