Lunch menu

Wednesday, 26 February

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • ABONNERAT

Restaurang Chili & Lime

  • Klassisk wallenbergare (svensk kalvfärs)

    med rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: cabbage thoran
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-

    kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra med skarpsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett med choronsås, baconbrynta

    haricot verts & stekt kulpotatis

  • Fisk-& skaldjurspaella med saffransaioli
  • Veg: Grönsakspaella med saffransaioli
  • Wok: Kyckling med sesam, vitlök & färsk ingefära
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Halstrad fläsksida med gräddkokt kål

    och fänkålssky samt potatispure

  • Veckans kött: Brässerad griskind med stompad

    potatis och syrad löksallad

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med torsk sej

    och musslor samt spenataioli

  • Veckans vegetariska: Bakade rotfrukter

    med belugalinser och hummus samt ruccolapesto

La Fontana

  • Ugnsbakad Lax med kokt potatis,citronklyfta

    och remouladsås

  • Stekt kycklinglårfilé. Gratinerad med fetaost

    Klyftpotatis och champinjonsås

  • Texas style chili på högrev med ris och nachochips

Scandic Väst

  • Gulasch på högrev serveras

    med smetana & tortilla chips

  • Fänkålsbakad kummel serveras

    med hummersås

  • Indisk kikärtsgryta

P2 Restaurang & Catering

  • Fiskgryta á la Medelhavet
  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Mungbönbiff med ört- och vitlöksrostade

    morötter samt parmesancreme

  • Lammstek med rostad potatis och fetaost

    samt timjansky

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad kapkummel, potatis- & kaprissallad

    citronvinägrett

  • Pyttbellman, rödbeta, stekt ägg
  • Beyondburger/Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    silverlök, aioli, inlagd gurka, svensk gårdscheddar, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Nudelbowl, sriracha marinerad

    tempeh, picklad rödkål

Pinoccio

  • Fläskfilé med pepparsås

    och stekt potatis

  • Fisk rullader med hummersås

    och kokt potatis

Wednesday, February 26