Lunch menu

Tuesday, 25 February

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vinkokt flundra med krämig risoni

    smaksatt med räkor, vitlök och persilja

  • Gård: Lammfärsbiff med balsamicosky, tzatziki

    samt råstekt purjolökpotatis

  • Äng: Spenat- och kesopaj med lök- och bönsallad
  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

  • Dessert: Vi bjuder på en semla till kaffet!

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé

    soltorkade tomater, spenat & vitlök

  • Indisk: nadan kozhi curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-

    kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med skarpsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

Restaurang Husman

  • Biff Stroganoff med ris /potatis
  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos

    tomatsalsa & guaqemole

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos

    tomatsalsa & guaqemole

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med ljummen bulgursallad

    och tomatsalsa

  • Veckans kött: Brässerad griskind med stompad

    potatis och syrad löksallad

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med torsk sej

    och musslor samt spenataioli

  • Veckans vegetariska: Bakade rotfrukter

    med belugalinser och hummus samt ruccolapesto

La Fontana

  • Ratatouille på fläskkarré med nybakat bröd
  • Husets Lasagne med mozzarella

    Tillbehör: Coleslaw

  • Husets köttbullar med kokt potatis, lingonsylt

    gräddsås, saltgurka

Scandic Väst

  • Klassisk lasagne på nötfärs
  • Kokt torsk serveras med ägg

    & persiljesås

  • Morotbiffar med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Fetaostfylld kycklingfilé med soltomatsås

    och tagliatelle

  • Mungbönbiff med ört- och vitlöksrostade

    morötter samt parmesancreme

  • Lammstek med rostad potatis och fetaost

    samt timjansky

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sej, gubbröra, råstekt potatis
  • Biffstroganoff, champinjoner, dijon, ris
  • Beyondburger/Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    silverlök, aioli, inlagd gurka, svensk gårdscheddar, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Nudelbowl, sriracha marinerad

    tempeh, picklad rödkål

Pinoccio

  • Kyckling filé med rödcurrysås

    samt ris

  • Stekt strömming med potatis

    mos samt lingon

Tuesday, February 25