Lunch menu

Monday, 24 February

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad torskfilé med ruccolahollandaise

    och rostad amandinepotatis

  • Kycklingfilé Mojo rojo med wokade grönsaker

    och saltbakad potatis

  • Äng: Vegetarisk gulaschgryta på soyafärs

    med buljongkokt ris och smetana

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda (svensk fläskytterfilé med rödvinssås,

    bacon, inlagd gurka & potatismos)

  • Indisk: nadan kozhi curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-

    kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med skarpsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås

    pressgurka & rårörda lingon

  • Stekt panerad flundrafilé med skagenröra
  • Veg: Feta-& grönsaksfylld zucchini

    med potatismos

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Italiensk högrevsragu med syrad lök

    och timjansbakade rotfrukter

  • Veckans kött: Brässerad griskind med stompad

    potatis och syrad löksallad

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med torsk sej

    och musslor samt spenataioli

  • Veckans vegetariska: Bakade rotfrukter

    med belugalinser och hummus samt ruccolapesto

La Fontana

  • Stekt rödspätta med ugnsrostad potatis

    och dillcréme och citronklyfta

  • Pepparstek på fläskfilé

    med bearnaisesås

  • Köttfärsfyllda auberginer med italiensk tomatsås.

    Gratinerad med mozarella och toppad med färsk persilja

Scandic Väst

  • Äpple bakad kotlettrad serveras

    med äpple sky

  • Smörbakad sej toppad med räkor serveras

    med vitvinssås

  • Falafel med tabbouleh

P2 Restaurang & Catering

  • Dillkött med kokt potatis
  • Panerad rödspätta med curryremoulad
  • Mungbönbiff med ört- och vitlöksrostade morötter

    samt parmesancreme

  • Lammstek med rostad potatis och fetaost

    samt timjansky

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Chili con carne, basmatiris

    crème fraiche, surdegsbaguett

  • Pasta Alfredo, grana padano, persilja
  • Beyondburger/Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    silverlök, aioli, inlagd gurka, svensk gårdscheddar, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Nudelbowl, sriracha marinerad

    tempeh, picklad rödkål

Pinoccio

  • Stekt kottlet med kantrellsås
  • Panerad spätta med kokt potatis

    och remoulad sås

Monday, February 24