Lunch menu

Thursday, 20 February

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Prästostöverbakad sejfilé med sirapsstekt

    palsternacka och potatiskross

  • Gård: Nötfärsbiff med het grönsaksragu

    limecreme och klyftpotatis

  • Äng: Auberginegratäng med mozzarella

    och vitlöksrostad potatis

  • Pasta: Tagliatelle med kyckling, lök

    och zucchini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik med nötfärs (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • Honungsglacerad kycklingfilé med coleslaw

    serveras med klyftpotatis

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: dal palak
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-

    kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad koljafilé med dansk

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa m kyckling

    samt pannkakor m sylt & grädde

  • Helstekt fläskfilé med sherrysås & potatisgratäng
  • Veg: Ärtsoppa/Thaisoppa veg samt pannkakor

    m sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, ingefära

    & lime

  • Pasta: med kyckling, mozzarella & basilika
  • Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalkonbröst med gräddsås pressgurka

    och lingon samt potatispure

  • Veckans kött: Rydberg på nattbakad högrev

    med senapsgrädde

  • Veckans under ytan: Ugnsstekt sej med betor kapris

    och pepparrot

  • Veckans vegetariska: Friterad halloumi med

    syrlig äppelchutney och bakad palsternacka

La Fontana

  • Shishkebab på nötfärs med klyftpotatis

    och stark kebabsås. Samt aioli

  • Kycklingspett med stekt potatis

    och bearnaise

  • Panerad rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

Scandic Väst

  • Osso buco på kalvlägg
  • Smörstekt torsk serveras med limekräm
  • Wokade nudlar

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor

    sylt och grädde

  • Ugnsbakad lax med vitvinssås

    och blomkålsmos

  • Pasta med svamp, färskriven parmesan

    och ruccola

  • Blodpudding med stekt äpple, syrad grädde

    och gårdsbacon från Grevbäck

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fiskgryta, fänkålsaioli, rågbröd

    tomat

  • Kalvfärsbiffar med fetaost, vitlökssmör

    rostade rotsaker, skysås

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Isberg, gul lök, saltgurka, chilimajonnäs

  • Vegetarisk: Tortellini, tomat, basilika,

    grana padano

Pinoccio

  • Bacon lindad kyckling filé med varmbbo

    sås och stekt ris

  • Stekt lax serveras med kall dill sås

    och kokt potatis

Thursday, February 20