Lunch menu

Friday, 21 February

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sparrisfylld kungsflundrafilé

    med krämig rödlökssås och örtris

  • Gård: Panerad schnitzel med persiljesmör, skysås

    citron och stekt potatis

  • Äng: Kryddig kikärtsbiff serveras med stekt

    potatis och dijondressing

  • Pasta: Tagliatelle med kyckling, lök

    och zucchini i gräddig basilikasås

  • Dessert:

    Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaise)

    serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med limesås, serveras

    med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: dal palak
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-

    kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & chili
  • Pasta: med salsiccia, lök & strimlad paprika
  • Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevsburgare med parmesanrostad potatis

    baconmajo och picklad lök

  • Veckans kött: Rydberg på nattbakad högrev

    med senapsgrädde

  • Veckans under ytan: Ugnsstekt sej med betor kapris

    och pepparrot

  • Veckans vegetariska: Friterad halloumi med

    syrlig äppelchutney och bakad palsternacka

La Fontana

  • Högrevshamburgare med pommes strips

    cheddarost, dijonsenap, husets dressing, briochebröd

  • Vegetarisk hamburgare på beställning

Scandic Väst

  • Chili, lime & ingefära marinerad kalvcuvett

    serveras med rostade vitlökssås

  • Klassisk bouillabaisse
  • Cheese stroganoff

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med rödvinssås

    och potatisgratäng

  • Pasta med svamp, färskriven parmesan

    och ruccola

  • Blodpudding med stekt äpple, syrad grädde

    och gårdsbacon från Grevbäck

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Flundrarullad fylld med varmrökt lax

    vitvinssås, räkor, dillstomp

  • Cordon bleu, citron- & ansjovissmör

    stekt potatis, kaprissky

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Isberg, gul lök, saltgurka, chilimajonnäs

  • Vegetarisk: Tortellini, tomat, basilika,

    grana padano

Pinoccio

  • Fläskfilé Black and White

    med potatis gratäng

  • Ugnsgratinerad fisk med tomat

    och mozzarella och varm besiliksås samt kokt potatis

Friday, February 21