Lunch menu

Wednesday, 19 February

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad rödspätta med skagensås

    citron och kokt potatis

  • Gård: Kycklinglårfilé under feta- och

    sambaltäcke samt potatisgratäng

  • Äng: Morotsraggmunk med rödbetssalsa

    och citruskesella

  • Pasta: Tagliatelle med kyckling, lök

    och zucchini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • Biff à la lindström (nötfärs) med gräddsås

    lingon & inlagd gurka, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Isterband från hugos chark i gränna, serveras

    med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: dal palak
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad koljafilé med dansk remouladsås,

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade

    grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklingspett med BBQ-sås

    & chilibearnaise

  • Kålpudding med gräddsås & rårörda lingon
  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    cocosmjölk, curry & cashewnötter

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Tagliatelle med strimlad oxfilé

    färska champinjoner & gorgonzola

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Mixed grill med chilibearnaise

    med bakade rotfrukter

  • Veckans kött: Rydberg på nattbakad högrev

    med senapsgrädde

  • Veckans under ytan: Ugnsstekt sej med betor kapris

    och pepparrot

  • Veckans vegetariska: Friterad halloumi med

    syrlig äppelchutney och bakad palsternacka

La Fontana

  • Grekisk souvlaki på fläskfiléspett, med grekisk

    sallad och stekt potatis. Aioli & tzatziki

  • Stekt fläsk med löksås , inlagd saltgurka

    och lingonsylt

  • Ugnsbakad lax i krämig sås med räkor,dillcréme

    och musslor. Tillbehör: kokt potatis

Scandic Väst

  • Lammfärsbiffar serveras

    med rårörda lingon & rosmarinsky

  • Havets wallenbergare serveras

    med lingon, skirat smör & ärtor

  • Majsbiffar serveras med chilikräm

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med rostad majs och paprika-

    och chilicreme

  • Kycklinggryta med grön curry och ris
  • Pasta med svamp, färskriven parmesan

    och ruccola

  • Blodpudding med stekt äpple, syrad grädde

    och gårdsbacon från Grevbäck

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pocherad fjäll lubb, Sandefjord sås

    gurka, kokt potatis

  • Sticky pork, äggnudlar, pak choi

    sojamajonnäs

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Isberg, gul lök, saltgurka, chilimajonnäs

  • Vegetarisk: Tortellini, tomat, basilika,

    grana padano

Pinoccio

  • Slottstek med gräddsås ,vinbergsgele

    och kokt potatis

  • Stekt torskrygg med citronsmör, kokadegrönsaker

    och kokt potatis

Wednesday, February 19