Lunch menu

Tuesday, 18 February

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnsbakad hoki med grönärtssås

    samt citronslungad morot- och potatis

  • Gård: Raggmunk med stekt sidfläsk

    och rårörda lingon

  • Äng: Lins- och böngryta

    med rostade solroskärnor och curryris

  • Pasta: Tagliatelle med kyckling, lök

    och zucchini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med svamp, vitlök

    & parmesan

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: chenna masala
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta med dansk

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis eller

    wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Bruna bönor med stekt fläsk
  • Lime & ingefäramarinerad laxfilé med wasabicreme

    & broccoli

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med kryddig tomatsås

    och fänkålstzatsiki

  • Veckans kött: Rydberg på nattbakad högrev

    med senapsgrädde

  • Veckans under ytan: Ugnsstekt sej med betor kapris

    och pepparrot

  • Veckans vegetariska: Friterad halloumi med

    syrlig äppelchutney och bakad palsternacka

La Fontana

  • Orientaliska biffar med tzatziki

    och hemlagad potatismos

  • Korvgryta på chorizo och wienerkorv

    samt kokt ris

  • Chili Mexikana på högrev med tortillabröd

    och kall yoghurtsås

Scandic Väst

  • Stekfläsk serveras med löksås
  • Pankopanerad sej serveras

    med kapriskräm

  • Ratatouille

P2 Restaurang & Catering

  • Ostpanerad kotlett med tomatsås

    och ris

  • Laxfärsbiff med korianderdressing

    och potatismos

  • Pasta med svamp, färskriven parmesan

    och ruccola

  • Blodpudding med stekt äpple, syrad grädde

    och gårdsbacon från Grevbäck

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sej, jordärtskockssås

    svartkål, mandel

  • Lasagne, coleslaw

    chilimajonnäs

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Isberg, gul lök, saltgurka, chilimajonnäs

  • Vegetarisk: Tortellini, tomat, basilika

    grana padano

Pinoccio

  • stekt fläskkarre med rosmaringräddsås

    och stekt potatis

  • Panerad rödspätta med skgen röra

    och kokt potatis

Tuesday, February 18