Lunch menu

Monday, 17 February

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Örtstekt torskfilé med kall romsås

    bakade betor och dillkokt potatis

  • Gård: Skomakarlåda (fläskytterfilé, bacon

    rödvinssky, potatispuré) samt gurka

  • Äng: Zucchinipoppers med syrlig tomatcreme

    och bulgur med purjolök

  • Pasta: Tagliatelle med kyckling, lök

    och zucchini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • Ljummen rostbiff med rödvinsbräserad

    syltlök, serveras med potatisgratäng, lättfrästa haricots verts & rostad lök

  • Italiensk kycklinggryta med soltorkade tomater

    färsk basilika, vitlök & oliver, serveras med ris eller kokt potatis

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: chenna masala
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta med dansk

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fetaostfylld färsbiff med tzatziki

    & balsamicosky

  • Stekt panerad kummelfilé

    med remouladsås

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med vitlöksfrästa champinjoner, spenat & valnötter

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili , vitlök

    & sesamolja

  • Pasta: med skinka, bacon & lök i krämig

    ädelostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med parmesangrädde

    och rostad potatis

  • Veckans kött: Rydberg på nattbakad högrev

    med senapsgrädde

  • Veckans under ytan: Ugnsstekt sej med betor kapris

    och pepparrot

  • Veckans vegetariska: Friterad halloumi med

    syrlig äppelchutney och bakad palsternacka

La Fontana

  • Husets fläskshnitzel med stekt potatis

    och champinjonsås,gröna ärtor & citronklyfta

  • Ugnsgrillad Laxfilé med timjanrostad

    potatis och dillcréme

  • Gratinerad kyckling med ädelostsås

    och mozzarella,med ugnsbakade grönsaker

Scandic Väst

  • Kycklingspett serveras

    med jordnötssås

  • Sparris fylld kummel serveras

    med vitvinssås

  • Vegetarisk carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med gräddsås och lingon
  • Panerad rödspätta med dill-

    och picklesmajonnäs

  • Pasta med svamp, färskriven parmesan

    och ruccola

  • Blodpudding med stekt äpple, syrad grädde

    och gårdsbacon från Grevbäck

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fläskgryta med kapris, oliver, dijon

    rostad potatis

  • Vitlöksrostad kyckling, matvetesallad

    yoghurt

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    isberg, gul lök, saltgurka, chilimajonnäs

  • Vegetarisk: Tortellini, tomat, basilika

    grana padano

Pinoccio

  • Pannbiff med löksky

    och kokt potatis

  • Pockerad fisk med vitvinsås
Monday, February 17