Lunch menu

Thursday, 9 January

Brödernas kök

  • Sallad: Halloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    
& toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • pankopanerad kycklingfilé med svampsås

    gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • Indisk: kholapuri chicken
  • Vegan: aloo masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3. samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Hummersoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Nattbakad kotlett med pepparsås

    & lökbrynta haricot verts

  • Veg: Ärtsoppa & pannkakor

    eller Pan Pizza"Vegetaria"

  • Wok: Kyckling med mango

    chili & sweet chili

  • Pasta: med strimlad kyckling, salami
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev med rostade betor samt slungad

    Amandine och pepparrotscreme

  • Veckans kött: Flankstek med bakade rotfrukter

    och ragu på svamp lök och rökt sidfläsk

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med saffransaioli

    och krutonger

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbollar

    med bulgursallad och tzatsiki

La Fontana

  • Husets schnitzel med stekt potatis

    och bearnaisesås

  • Husets krämiga lasagne

    med coleslaw

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med basilikahollandaise
  • Majssoppa med chorizo samt äpplekaka med kanelgrädde
  • Mungbönbiff med belugalinser och kålsallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Piccata på flundra, Öjebyröra, potatis puré
  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    lagrad ost, jalapeños, dressing, tomat, rödlök crispsallad, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Svamp- & tryffelrisotto

    bondböna, olivolja

Pinoccio

  • Kålpudding serveras med kokt potatis

    och gräddsås samt lingon

  • Lunchkorv serveras med mos och boston gurka
Thursday, January 9