Lunch menu

Wednesday, 8 January

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dill- och citrusbakad sejfilé med krämig räksås

    och picklad lökpotatis

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • Pannbiff (svenskt blandfärs) med stekt lök

    gräddsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Grillad nötchorizo med gurkmajonnäs

    serveras med potatismos

  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås
  • Feta-& örtbakad laxfilé med grilltomat

    samt olivcreme

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili, vitlök

    & svart peppar

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med gräddsås samt rårörda lingon

    pressgurka och potatispure

  • Veckans kött: Flankstek med bakade rotfrukter

    och ragu på svamp lök och rökt sidfläsk

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med saffransaioli

    och krutonger

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbollar

    med bulgursallad och tzatsiki

La Fontana

  • Baconlindad shishkebab

    med tzatziki

  • Chilli Mexikana på högrev

    med ris

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med kapris, rödbetor och brynt smör
  • Rapsgriskotlett med senapsstuvad kål och rostad potatis
  • Mungbönbiff med belugalinser och kålsallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sej, pepparrot, räkor

    brynt smör, ägg

  • Plommonspäckad fläskkarré

    gräddsås, gelé, kokt potatis

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    lagrad ost, jalapeños, dressing, tomat, rödlök crispsallad, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Svamp- & tryffelrisotto

    bondböna, olivolja

Pinoccio

  • Skomakarelåda serveras med råstekt potatis

    samt rödvinssås

  • Lätt panerad koljafilé serveras med potatis

    och hollandaisesås

Wednesday, January 8