Lunch menu

Tuesday, 7 January

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon,

    broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Grovsaltbakad hokifilé med citronsky,

    grön ärtpuré samt örtpotatis

  • Äng: Vegetarisk chili med tortillas och ris
  • Pasta: Pasta Frutti Di Mare toppad med mozarella

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Raggmunk med stekt fläsk, löksås och kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med soltorkad tomat,

    färsk basilika & vitlök

  • Indisk: Chicken tikka
  • Vegan: Chenna masala
  • Veg 1: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker samt vårrulle

    & jordnötssås

  • Krämig fläskfilépasta med soltorkad tomat,

    färsk basilika & vitlök

  • Indisk: Chicken tikka
  • Vegan: Chenna masala
  • Veg 1: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker samt vårrulle

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Veg: Grönsaksgryta "Jakob" med banan & jordnötter
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare med bröd & pommes, Kebabtallrik

    med pommes, Green burgare med pommes

  • Dagens sallad

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Köttbullar med potatismos och gräddsås
  • Mungbönbiff med belugalinser och kålsallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

HG PopUp

Pinoccio

  • Stekt fläsk serveras med löksås samt kokt potatis
  • Panerad spätta med kokt potatis och remouladsås
Tuesday, January 7