Lunch menu

Friday, 10 January

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli,

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Laxfärsfylld kungsflundra med vitvinssås och ljummen bulgursallad

  • Gård

    Fläskfilé Black&white med sparris samt potatis- och purjolökskaka

  • Äng

    Kryddig bönbiff serveras med bearnaise samt potatis- och purjolökskaka

  • Pasta

    Pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

  • Dessert

    Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Västkustnoisette (fläsknoisette med räkor

    sparris & bearnaisesås), serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med ört-creme, serveras

    med kokt potatis & citron

  • Indisk: kholapuri chicken
  • Vegan: aloo masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • veg: Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med rökt lax & spenat i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med grönpepparsås

    och potatisgratäng

  • Veckans kött: Flankstek med bakade rotfrukter

    och ragu på svamp lök och rökt sidfläsk

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med saffransaioli

    och krutonger

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbollar

    med bulgursallad och tzatsiki

La Fontana

  • SPECIALBUFFÉ: Husets hamburgare

    med pommes och tillbehör

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Lättrökt lammstek med potatisgratäng och skysås
  • Mungbönbiff med belugalinser och kålsallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fetaostbakad lax, tomatconcassé

    dill- & jalapeñosolja, kokt potatis

  • Nattbakad högrev, chilibearnaise

    rostad bakpotatis, persiljesmör

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    lagrad ost, jalapeños, dressing, tomat, rödlök crispsallad, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Svamp- & tryffelrisotto

    bondböna, olivolja

Pinoccio

  • kyckling pasta

    med färska grönsaker

  • Ugnbakade ryggbiff

    serveras med potatis och pepparsås

Friday, January 10