Lunch menu

Thursday, 19 December

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Panerad kungsflundra med skagensås

    och citronslungad potatis

  • Gård: Lasagne al forno med tomatsalsa

    och riven ost

  • Äng: Vegetarisk lasagne med tomatssalsa

    och riven ost

  • Pasta: Tagliatelle Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt

    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • Flygande jacob (kycklingfilé, bacon, banan

    & jordnötter), serveras med ris

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Jullunchbuffé
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Förrätt: Glaserade betor med getostmousse

    saltrostade frön och surdegscrisp

  • Varmrätt: Viltwallenbergare med rårörda lingon

    potatispure och brynt smör samt gröna ärtor

  • Varmrätt: Dill och pepparrotsbakad kolja

    med stompad amandine, smörkokt purjolök och ansjovisgräddsås

  • Varmrätt: Bönbiff med smörkokt purjolök

    och potatispure samt ärthummus

  • Dessert: Vit chokladpannacotta

    med råsockrade bär och krossad saffransskorpa

La Fontana

  • Ryggbiff med klyftpotatis

    och champinjonsås

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och dillcréme

Scandic Väst

  • Pytt i panna serveras med rödbetor

    & stekt ägg

  • Smörbakad sej serveras med dillsås
  • Rödbetsbiffar

P2 Restaurang & Catering

  • JULLUNCH

    Sittning 11 & 13

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjursgryta

    aioli, krutonger

  • Glaserad fläsksida, rödkål, äpple, skysås
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    (fråga köket vad som serveras på burgaren för dagen)

  • Vegetarisk: Pizza, getost, grönkål, valnöts-dukkha

Pinoccio

  • Lunchbuffé hela veckan
  • Lunchkorv serveras med stekt potatis

    samt bosten gurka

  • Köttgryta serveras med potatis puré

    och vinbergsgele

Thursday, December 19