Lunch menu

Friday, 20 December

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnsbakad laxfilé med limehollandaise

    sparris och dillpotatis

  • Gård: Briegratinerad fläskfilé med oreganosky

    och tomatöverbakad potatis

  • Äng: Morot- och potatisrösti med rostade

    rödbetor och äpplekeso

  • Pasta: Tagliatelle Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad ryggbiff med bearnaisesås

    & picklad rödlök, serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Kyckling med svart peppar & vitlök
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Förrätt: Glaserade betor med getostmousse

    saltrostade frön och surdegscrisp

  • Varmrätt: Viltwallenbergare med rårörda lingon

    potatispure och brynt smör samt gröna ärtor

  • Varmrätt: Dill och pepparrotsbakad kolja

    med stompad amandine, smörkokt purjolök och ansjovisgräddsås

  • Varmrätt: Bönbiff med smörkokt purjolök

    och potatispure samt ärthummus

  • Dessert: Vit chokladpannacotta

    med råsockrade bär och krossad saffransskorpa

La Fontana

  • Kycklingschnitzel med stekt potatis

    och bearnaisesås

  • Falaffelbuffé med sallad, grönsaker, vitlökssås

    och tortillabröd

Scandic Väst

  • Teriyaki bakad kyckling klubba serveras

    med currysås

  • Citrusbakad lax serveras

    med ört kräm

  • Majsbiffar

P2 Restaurang & Catering

  • JULLUNCH

    Sittning 11 & 13

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ångad kolja, pepparrot, räkor

    brynt smör, kokt potatis

  • Kycklingfärslimpa, röktpaprikasås

    rostad potatis

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    (fråga köket vad som serveras på burgaren för dagen)

  • Vegetarisk: Pizza, getost, grönkål, valnöts-dukkha

Pinoccio

  • Lunchbuffé hela veckan
  • Ugnbakade lax filé serveras

    med gräddstuvad potatis

  • Hemlagade lasagne Alforno
Friday, December 20