Lunch menu

Wednesday, 18 December

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt dillpanerad strömming

    med senapscreme, citron och potatispuré

  • Gård: Krämig sauté på fläskkött, bacon

    och bratwurst serveras med rispilaff

  • Äng: Sellerischnitzel med senapscreme

    och potatispuré

  • Pasta: Tagliatelle Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Svensk färsbiff med portvinstuvade champinjoner

    & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsgratinerad svensk falukorv

    fylld med äpple, senap & bostongurka, serveras med potatismos

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås

    ärtor & rårörda lingon

  • Fiskgratäng med vittvin, ost, räkor & dill
  • Veg: Grönsaksbiff med potatismos

    & gräddsås

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med fläskfilé, strimlad salami

    & lök i ostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Förrätt: Glaserade betor med getostmousse

    saltrostade frön och surdegscrisp

  • Varmrätt: Viltwallenbergare med rårörda lingon

    potatispure och brynt smör samt gröna ärtor

  • Varmrätt: Dill och pepparrotsbakad kolja

    med stompad amandine, smörkokt purjolök och ansjovisgräddsås

  • Varmrätt: Bönbiff med smörkokt purjolök

    och potatispure samt ärthummus

  • Dessert: Vit chokladpannacotta

    med råsockrade bär och krossad saffransskorpa

La Fontana

  • Kycklinglårfilé med klyftpotatis

    och champinjonsås

  • Fläskschnitzel med ugnsbakad potatis

    och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé serveras

    med tzatziki

  • Panera spätta serveras

    med dansk remouladsås

  • Falafel med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • JULLUNCH

    Sittning 11 & 13

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kall julbuffé & varm jultallrik
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    (fråga köket vad som serveras på burgaren för dagen)

  • Vegetarisk: Pizza, getost, grönkål, valnöts-dukkha

Pinoccio

  • Lunchbuffé hela veckan
  • Pannbiff serveras med kokt potatis

    och lök sky sås samt lingon

  • Panerad spätta med kokt potatis

    och citron majonäs

Wednesday, December 18