Lunch menu

Tuesday, 17 December

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med vitvinsås

    rostade linfrön och örtstompad potatis

  • Gård: Kalvfärsbiff med champinjonsås

    rårörda lingon och råstekt potatis

  • Äng: Pan pizza med tomat, ost, oliver, paprika

    spenat och lök

  • Pasta: Tagliatelle Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé

    & krämig paprikasås

  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: dal tadka
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås
  • Limemarinerad laxfilé med citroncreme

    & wokade grönsaker

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med thai basilika

    & färsk ingefära

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Förrätt: Glaserade betor med getostmousse

    saltrostade frön och surdegscrisp

  • Varmrätt: Viltwallenbergare med rårörda lingon

    potatispure och brynt smör samt gröna ärtor

  • Varmrätt: Dill och pepparrotsbakad kolja

    med stompad amandine, smörkokt purjolök och ansjovisgräddsås

  • Varmrätt: Bönbiff med smörkokt purjolök

    och potatispure samt ärthummus

  • Dessert: Vit chokladpannacotta

    med råsockrade bär och krossad saffransskorpa

La Fontana

  • Husets lasagne med coleslaw
  • Rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

Scandic Väst

  • Lasagne på kycklingfärs serveras

    med tomatsås

  • Kokt torsk serveras med ägg

    & persiljesås

  • Rotfruktsgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • JULLUNCH

    Sittning 11 & 13

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Laxfylld flundra, potatis puré, vitvinssås
  • Biff Lindström, kapris, rödbeta, kokt potatis
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    (fråga köket vad som serveras på burgaren för dagen)

  • Vegetarisk: Pizza, getost, grönkål, valnöts-dukkha

Pinoccio

  • Lunchbuffé hela veckan
  • Lätt panerad fisk serveras med kokt potatis

    och dill sås

  • Isterband

    serveras med dill stuvad potatis

Tuesday, December 17