Lunch menu

Monday, 16 December

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Senap – och basilikabakad hokifilé

    med limesås och potatis- och äpplepytt

  • Gård: Grillad fläskkarré BBQ med vitlökssky

    majskolv samt klyftpotatis

  • Äng: Gräddstuvad broccoli med honungsstekt

    morot och klyftpotatis

  • Pasta: Tagliatelle Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • BBQ-glacerad svensk fläskkarré med örtkryddad

    färskost, serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: dal tadka
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Stekt panerad stillahavsspättafilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med naanbröd

    basmatiris & raita

  • Stekt panerad kummelfilé

    med dill-& romsås

  • Veg: Tortellinigratäng med valnötter, spenat

    & kvibille ädel

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Förrätt: Glaserade betor med getostmousse

    saltrostade frön och surdegscrisp

  • Varmrätt: Viltwallenbergare med rårörda lingon

    potatispure och brynt smör samt gröna ärtor

  • Varmrätt: Dill och pepparrotsbakad kolja

    med stompad amandine, smörkokt purjolök och ansjovisgräddsås

  • Varmrätt: Bönbiff med smörkokt purjolök

    och potatispure samt ärthummus

  • Dessert: Vit chokladpannacotta

    med råsockrade bär och krossad saffransskorpa

La Fontana

  • Italienska köttbullar i tomatsås

    med stekt potatis

  • Kycklinggryta med ris

Scandic Väst

  • Jullunch

P2 Restaurang & Catering

  • JULLUNCH

    Sittning 11 & 13

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Korvstroganoff, champinjoner

    dijon, ris

  • Kreolsk kycklinggryta, chorizo, bröd

    crème fraiche

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    (fråga köket vad som serveras på burgaren för dagen)

  • Vegetarisk: Pizza, getost, grönkål, valnöts-dukkha

Pinoccio

  • Lunchbuffé hela veckan
  • Korvstronganoff

    serveras med jasmin ris

  • Stektfläsk serveras med bruna bönor

    och potatis

Monday, December 16