Lunch menu

Thursday, 12 December

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare med dillhollandaise

    ärtor och kokt potatis

  • Gård: Rosmarinstekt kycklingfilé

    med soltorkad tomatsky och potatisgratäng

  • Äng: Currykryddad smörbönsbiff

    med ananaschutney och grönsaksris

  • Pasta: Spagetti med grillad kycklingfilé

    paprikasalsa och zucchini

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Halstrad färsk laxfilé med dill- &

    pepparrotscreme, serveras med dillstekt potatis

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: aloo gopi
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Champinjonsoppa samt äpplekaka

    med vaniljsås

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Cevapcici med ajvar, pitabröd

    klyftpotatis, örtsky & tzatziki

  • Veg: Champinjonsoppa & äpplekaka

    eller Spenatlasagne med coleslawsallad

  • Wok: Kyckling med mango, chili

    & sweet chili

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Glögglaserad karre med ugnsbakade

    rotfrukter samt äpple och ingefärschutney

  • Veckans kött: Helstekt TopBlade

    med ragu på linser, bakade tomater och rökt sidfläsk samt syrad lökcreme

  • Veckans under ytan: Matjessill med hackat ägg

    och örter samt brynt smör och slungad potatis

  • Veckans vegetariska: Lasagne med linser

    och ajvaraioli

La Fontana

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och remouladsås

  • Husets Schnitzel med klyftpotatis, citronklyfta

    gröna ärter och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Rotfruktsbakad kotlettrad serveras med timjanssky

    & ugnsbakad tomat

  • Ugnsbakad kummel toppad med ägg

    serveras med vitvinssås

  • Moussaka

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

    och grädde

  • Ugnsstekt lax med stuvad spenat
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Falafel med kryddris och fetacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Tempurafriterad sej, potatis- & ärtpuré

    ättiksgurka, remouladsås

  • Hjortskavsgryta, skogschampinjoner

    lingon, basmatiris

  • Hamburgare – entrecotekappa/Bringa/Högrev

    jalapeñosmajonnäs, munkens svarta, isbergssallad, rödlök, brioche, pommes

  • Vegetarisk: pastapesto, äggula, riven grana padano

Pinoccio

  • Gulaschsoppa
  • Kryddjärpar serveras med rosmarinmarinerad

    potatis samt champinjonsås.

Thursday, December 12