Lunch menu

Wednesday, 11 December

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Västerbottengratinerad torsk med mild

    chiligräddsky och persiljepotatis

  • Gård: Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg)

    med mustig skysås och råstekt potatis

  • Äng: Ingefärsglaserad blomkål med ruccolacreme

    och ljummen quinoasallad

  • Pasta: Spagetti med grillad kycklingfilé

    paprikasalsa och zucchini

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk nötfärsbiff (svenskt kött)

    med medelhavssås (soltorkade tomater), serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Isterband från Hugos chark i Gränna

    serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: aloo gopi
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett "Black & White"
  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Veg: Grönsakspytt med stekt ägg & rödbetor
  • Pasta: Tagliatelle med strimlad oxfilé, grädde

    konjak & färska champinjoner

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili, vitlök

    & svart peppar

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med rostad lök, saltgurka

    och potatispure samt lagerbladssky

  • Veckans kött: Helstekt TopBlade

    med ragu på linser, bakade tomater och rökt sidfläsk samt syrad lökcreme

  • Veckans under ytan: Matjessill med hackat ägg

    och örter samt brynt smör och slungad potatis

  • Veckans vegetariska: Lasagne med linser

    och ajvaraioli

La Fontana

  • Kycklinggryta med kokt potatis eller ris
  • Grillade fläskfilémedaljonger med stekt potatis

    och svampsås

Scandic Väst

  • Kokt kalv i dillsås
  • Färskost bakad sej med sparris

    & fänkål

  • Kikärtspanerad aubergine

    med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Stroganoff med ris
  • Majskyckling med örtgräddsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Falafel med kryddris och fetacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ångad kolja, bouillabaissesås, dillkokt potatis
  • ”Pasta Rossini” fläskbog, tryffel, grädde
  • Hamburgare – entrecotekappa/Bringa/Högrev

    jalapeñosmajonnäs, munkens svarta, isbergssallad, rödlök, brioche, pommes

  • Vegetarisk: pastapesto, äggula, riven grana padano

Pinoccio

  • Köttfärslåda serveras med kokt potatis

    samt lingonsylt

  • Baconlindad kycklingfile

    serveras med stekt potatis samt bearnaisesås

Wednesday, December 11