Lunch menu

Tuesday, 10 December

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling

    bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad sejfilé med rödbetor

    och skirat smör samt potatispuré

  • Gård: Tortilla fylld med nötkött och grönsaker

    samt BBQ-sås och ris

  • Äng: Tortilla med bönor, chili och lime serveras

    med BBQ-sås och ris

  • Pasta: Spagetti med grillad kycklingfilé

    paprikasalsa och zucchini

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig oxfilépasta med färska champinjoner

    dijonsenap, vitlök & rosmarin

  • Indisk: masala chicken
  • Vegan: green beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Asiatisk laxfilé med wasabicreme

    & chilifräst blomkål & grönkål

  • Pannbiff med skogssvampsås, rårörda lingon

    & inlagd gurka

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås

    & riven ost

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled pork med syrad lökaioli

    vitlöksbröd och rostad potatis

  • Veckans kött: Helstekt TopBlade

    med ragu på linser, bakade tomater och rökt sidfläsk samt syrad lökcreme

  • Veckans under ytan: Matjessill med hackat ägg

    och örter samt brynt smör och slungad potatis

  • Veckans vegetariska: Lasagne med linser

    och ajvaraioli

La Fontana

  • Varmrökt lax med dillpotatis

    och kall romsås

  • Husets köttbullar med potatismos

    lingon och gräddsås

Scandic Väst

  • Kycklingfärslimpa med fetaost & soltorkadtomat

    serveras med gräddsås

  • Halstrad gös serveras med saffran aioli

    & grillad citron

  • Fylld paprika med vegofärs

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med kapris, rödbetor

    lök och skirat smör

  • Bacon- och jalapenobratwurst

    med potatismos och räksallad

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Falafel med kryddris och fetacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Smörpocherad kapkummel, grönkål

    stuvad spetskål, kokt potatis

  • Svensk fläskkotlett från Dalsjöfors

    chimichurri, kalvbuljong, råraka

  • Hamburgare – entrecotekappa/Bringa/Högrev

    jalapeñosmajonnäs, munkens svarta, isbergssallad, rödlök, brioche, pommes

  • Vegetarisk: pastapesto, äggula, riven grana padano

Pinoccio

  • Raggmunk serveras med stekt fläsk

    samt lingon

  • Stekt koljafile i smör serveras med kokt potatis

    samt dillmajonässås

Tuesday, December 10