Lunch menu

Monday, 9 December

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Flundrafilé Provencale med lime-cremefraiche

    och spenatsvängd potatis

  • Gård: Kryddrubbad fläskytterfilé

    med tomat- och olivsalsa samt risotto

  • Äng: Potatisbullar med rostade pumpakärnor

    rödlökschutney och gräddfil

  • Pasta: Spagetti med grillad kycklingfilé

    paprikasalsa och zucchini

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda: svensk fläskytterfilé

    med rödvinssky, bacon, potatismos & inlagd gurka

  • Nötköttbullar med gräddsås, lingon

    & inlagd gurka, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: masala chicken
  • Vegan: green beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås

    rårörda lingon & pressgurka

  • Stekt panerad kummelfilé med skagensås
  • Veg: Pasta Quattro Fromagio

    med vitlöksfräst grönkål och hackade hasselnötter

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med skinka & bacon i krämig ädelostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklinglårfile med champinjoner, broccoli

    och stompad potatis samt dragongräddsås

  • Veckans kött: Helstekt TopBlade

    med ragu på linser,bakade tomater och rökt sidfläsk samt syrad lökcreme

  • Veckans under ytan: Matjessill med hackat ägg

    och örter samt brynt smör och slungad potatis

  • Veckans vegetariska: Lasagne med linser

    och ajvaraioli

La Fontana

  • Nötköttsgryta med ris
  • Panerad rödspätta med dillcréme

    och kokt potatis

Scandic Väst

  • Chili & vitlökmarinerade kalvcuvette

    serveras med rödvinssky

  • Smörstekt torsk serveras med skirat smör

    & pepparrot

  • Grönsaksgryta med tofu

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås

    och lingon

  • Panerad rödspätta

    med picklesmajo

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Falafel med kryddris och fetacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Isterband, rödbeta, senapsstuvad potatis
  • ”Coq au vin” kycklinglårfilé, sidfläsk, syltlök

    champinjoner, potatis puré

  • Hamburgare – entrecotekappa/Bringa/Högrev

    jalapeñosmajonnäs, munkens svarta, isbergssallad, rödlök, brioche, pommes

  • Vegetarisk: pastapesto, äggula, riven grana padano

Pinoccio

  • Ugnstekt fläskfile serveras med stekt potatis

    samt gorgonzola sås

  • Panerad spätta serveras med kokt potatis

    samt Dansk remouladsås

Monday, December 9