Lunch menu

Friday, 13 December

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Saffransdoftande fiskgryta med fänkål

    rotfrukter, vitt vin och grädde

  • Gård: Husets panerade schnitzel

    med persiljesmör, rödvinssås och stekt potatis

  • Äng: Osttoppad aubergine och zucchini

    med ajvarmajonnäs och potatisgratäng

  • Pasta: Spagetti med grillad kycklingfilé

    paprikasalsa och zucchini

  • Dessert: Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffe

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (fläsknoisette, kycklingfilé,

    chorizo) med chili-bearnaisesås, serveras med potatisgratäng

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotscreme

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: aloo gopi
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare med bröd

    pommes, coleslaw & tillbehör

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guacamole

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guacamole

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & chili
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Vinbakad högrev med röktsidfläsk, champinjoner

    och syrad löksallad samt slungad amandine

  • Veckans kött: Helstekt TopBlade

    med ragu på linser, bakade tomater och rökt sidfläsk samt syrad lökcreme

  • Veckans under ytan: Matjessill med hackat ägg

    och örter samt brynt smör och slungad potatis

  • Veckans vegetariska: Lasagne med linser

    och ajvaraioli

La Fontana

  • Specialbuffé: Pepparstekt Entrecôte med

    potatisgratäng, rödvinsås, bearnaisesås samt ugnsvarma grönsaker

Scandic Väst

  • Honungsglaserad fläskkarré serveras

    med pepparsås

  • Fisk & skaldjurs gryta med aioli
  • Vegetarisk carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med potatisgratäng

    och rödvinssås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Falafel med kryddris och fetacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad lax, jordärtskocka

    brynt smörhollandaise, rotsakschips, rostad potatis

  • Nattbakad kalv tri tip, rotsaksgratäng

    pepparsås

  • Hamburgare – entrecotekappa/Bringa/Högrev

    jalapeñosmajonnäs, munkens svarta, isbergssallad, rödlök, brioche, pommes

  • Vegetarisk: pastapesto, äggula, riven grana padano

Pinoccio

  • Ryggbiff serveras med potatisgratäng

    samt kantarellsås

  • Entrecot serveras med gratäng

    samt rödvinsås

Friday, December 13