Lunch menu

Thursday, 5 December

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bohuslänsk fiskgryta med räkor

    citronaioli och vitlökskrutonger

  • Gård: Viltfärsbiff med gräddkokta kantareller

    lingon samt potatispuré

  • Äng: Osso bucco på palsternacka

    och aubergine serveras med potatispuré

  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • Honungsglacerad kycklingfilé med coleslaw

    serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Indisk: kolhapur chicken
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsspätta

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Mozzarella-& basilikagratinerad kycklingfilé

    med potatisgratäng & pepparsås

  • Veg: Mozzarella-& basilikagratinerad

    spetskål med potatisgratäng & pepparsås

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med strimlad oxfilé, portabellosvamp

    & svart peppar i gorgonzolasås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med rostade betor

    och kryddpepparsky samt slungad potatis

  • Veckans kött: Majskyckling med svamprisotto

    och balsamicosky

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse

    med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska: Halloumi med äppelchutney

    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Specialbuffé:

    Oxfilé med potatisgratäng och rödvinsås

Scandic Väst

  • Köttfärslimpa på nötfärs serveras

    med gräddsås & lingo

  • Ugnstek torsk serveras med dillsås
  • Wokade nudlar

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk

    pannkakor med sylt och grädde

  • Kycklingfilé med rosépepparsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar

    med bön- och linsröra

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, lingon, brynt smör

    potatis puré

  • Kalops på vildsvin, inlagda rödbetor

    kokt potatis

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    hamburgerdressing, cheddar, saltgurka, gul lök, senap, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Spetskål, rostad morot

    mandelsmör, kålbuljong

Pinoccio

  • Gulaschsoppa
  • Kryddjärpar serveras med rosmarin

    marinerad potatis samt champinjonsås

Thursday, December 5