Lunch menu

Wednesday, 4 December

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med sidfläsk, vitvinssås

    och stompad potatis

  • Gård: Texas chili på nötkött med majscreme

    nachos och rispilaff

  • Äng: Vegetarisk chili på quorn med majscreme

    nachos och rispilaff

  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk, svartpeppar

    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff med gräddsås, inlagd gurka

    & lingon, serveras med kokt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: kolhapur chicken
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette, potatismos

    samt bacon-& rödvinssås

  • Fisk-& skaldjursgryta med vitlök

    & vitt vin samt ris & aioli

  • Veg: Ostpanerad quorn med potatismos

    & grönsaksfräs

  • Wok: Kyckling med vattenkastanj, vitlök & lök
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Hjortfärsbiffar med gräddstuvad kål

    och svartvinbärssky samt potatispure

  • Veckans kött: Majskyckling med svamprisotto

    och balsamicosky

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse

    med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska: Halloumi med äppelchutney

    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Panerad sejfilé med ugnstekt potatis

    och remouladsås

  • Baconlindad kycklingfilé med klyftpotatis

    och paprikasås

Scandic Väst

  • Klassisk Boeuf bourguignon
  • Panerad spätta serveras

    med dansk remouladsås

  • Kikärtsbiffar med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta med köttfärssås, parmesan

    och ruccola

  • Ugnsbakad lax med kall sesamsky
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar

    med bön- och linsröra

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fetaostgratinerad fisk & skaldjurslasagne

    med spenat

  • Fläsklägg, rotmos, senapsvelouté
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    hamburgerdressing, cheddar, saltgurka, gul lök, senap, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Spetskål, rostad morot

    mandelsmör, kålbuljong

Pinoccio

  • Köttfärslåda serveras

    med kokt potatis samt lingonsylt

  • Bacon lindad kycklingfile serveras

    med stekt potatis samt bearnaisesås

Wednesday, December 4