Lunch menu

Tuesday, 3 December

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad flundrafilé på lökfräst spenat

    kaprissås och örtpotatis

  • Gård: Chipotlegratinerad färsbiff med basilikasky

    och ugnsrostad potatis

  • Äng: Halstrad zucchini med lökfräst spenat

    paprika samt örtpotatis

  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Spaghetti med kyckling, färska champinjoner

    bacon & vitlök

  • Indisk: chicken curry
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorsk med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås
  • Fetagratinerad laxfilé med örtcreme

    & grilltomat

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med svart peppar, lime

    & färsk röd chili

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfile med ratatouille och rostad potatis

    samt basilikaaioli

  • Veckans kött: Majskyckling med svamprisotto

    och balsamicosky

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse

    med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska: Halloumi med äppelchutney

    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Husets ostfyllda biffar med potatismos

    och gräddsås

  • Stekt benfri kycklinglårfilé med stekt potatis

    och champinjonsås

Scandic Väst

  • Grillad kyckling serveras

    med currysås

  • Ugnsbakad långa serveras

    med paprikasås

  • Vegetarisk pytt i panna

P2 Restaurang & Catering

  • Fläskfilégryta med ris
  • Gravad lax med dillstuvad potatis

    och senapssås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar

    med bön- och linsröra

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad sej, gubbröra

    citron, råstekt potatis

  • Oxjärpar, rosépepparsås

    pressgurka, kokt potati

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    hamburgerdressing, cheddar, saltgurka, gul lök, senap, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Spetskål, rostad morot

    mandelsmör, kålbuljong

Pinoccio

  • Raggmunk serveras med stekt fläsk

    samt lingon

  • Stekt koljafile i smör serveras med kokt potatis

    samt dill majonäs sås

Tuesday, December 3