Lunch menu

Monday, 2 December

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ostgratinerad hokifilé med citroncreme

    och grönsaksbulgur

  • Gård: Tomatöverbakad kycklingfilé

    med oreganosås och råstekt potatis

  • Äng: Gratinerad broccoli med sotad selleri

    morot och grönsaksbulgur

  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne med tomat- & ruccolasallad
  • Veg: lasagne med tomat- & ruccolasallad
  • Äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med skysås, serveras med äppelmos & ugnsrostad potatis eller kokt potatis

  • Indisk: chicken curry
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorsk

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med stekt lök & kantrellsås

    samt inlagd gurka & lingon

  • Stekt panerad spättafilé

    med dansk remouladsås

  • Grönsaksbiff med stekt lök & kantarellsås

    samt inlagd gurka & lingon

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med fläskfilé & bacon

    i krämig ostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Gulaschgryta med vitlöksyoghurt

    och slungad amandine

  • Veckans kött: Majskyckling med svamprisotto

    och balsamicosky

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse

    med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska: Halloumi med äppelchutney

    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Nötköttsgryta med ris
  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och kall dillcréme

Scandic Väst

  • Plommonspäckad karré serveras gräddsås

    & äppelmos

  • Smörstekt gös serveras med limekräm
  • Rödbetsbiffar med aioli

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsgratinerad falukorv med potatismos

    och senapscreme

  • Panerad rödspätta med skagensås
  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar

    med bön- och linsröra

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Chorizogryta, paprika

    champinjoner, ris

  • Kycklingteriyaki, risnudlar

    savoykål, sesamfrön

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    hamburgerdressing, cheddar, saltgurka, gul lök, senap, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Spetskål, rostad morot

    mandelsmör, kålbuljong

Pinoccio

  • Ugnstekt fläskfile serveras med stekt potatis

    samt gorgonzola sås

  • Panerad spätta serveras med kokt potatis

    samt Dansk remouladsås

Monday, December 2