Lunch menu

Friday, 6 December

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dubblett på lax och kungsflundra

    med purjolöksgrädde och grönsaksris

  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)

    med chilibearnaise och friterad potatis

  • Äng: Grönsaksfylld vårrulle med aioli

    och jasminris

  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk

    svartpeppar och grana padano

  • Dessert

    Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffe

Restaurang Chili & Lime

  • Schweizerschnitzel cordon bleu

    (ost- & skinkfylld) med gröna ärtor & bearnaisesås, serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: kolhapur chicken
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Entrecôte med thai basilika

    & färsk grön chili

  • Pasta: Pastagratäng med strimlad

    pepparsalami, soltorkad tomat & ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kryddbakad karré med fänkålstzatsiki

    och bönsalsa samt rostad potatis

  • Veckans kött: Majskyckling med svamprisotto

    och balsamicosky

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse

    med aioli och krutonger

  • Veckans vegetariska: Halloumi med äppelchutney

    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Specialbuffé:

    Flankstek med ugnsrostade grönsaker och chimichurrisås

  • Orientaliska biffar med klyftpotatis

    och tzatziki

  • Veg.alternativ: Falaffelbuffé

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé serveras med bearnaise

    & rödvinssås

  • Teriyaki bakad lax serveras med sweetchili
  • Svamprisotto

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav med potatismos

    och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar

    med bön- och linsröra

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Vinbakad kolja, tomat- & paprikasås

    olivrostad potatis

  • Fläskschnitzel, kryddsmör

    confiterad potatis, kaprissallad

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    hamburgerdressing, cheddar, saltgurka, gul lök, senap, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Spetskål, rostad morot

    mandelsmör, kålbuljong

Pinoccio

  • Ryggbiff serveras med potatisgratäng

    samt kantarellsås

  • Entrecot serveras med gratäng

    samt rödvinsås

Friday, December 6