Lunch menu

Thursday, 28 November

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Basilikaöverbakad hokifilé

    med citronhollandaise och rotfruktspytt

  • Gård: Vitlöksbrässerad kycklinglårfilé

    med rosmarinsky och potatisgratäng

  • Äng: Rödbetsbiff med bön- och linssalsa

    och potatisgratäng

  • Pasta: Pestoslungad linguine med salsa

    på lufttorkad skinka, lök och chili

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med kall romsås,

    serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1. wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Dillkött med morötter & kokt potatis
  • Lasagne med colelsawsallad
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad

    eller Ärtsoppa & pannkakor

  • WoK: Kyckling"Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Asiatisk biffsaute med nudlar och picklad lök
  • Veckans kött: Rydberg på nattbakad högrev

    med senapsgrädde

  • Veckans under ytan: Halstrad lax

    med ansjovishollandaise och slungad amandinepotatis

  • Veckans "green friday" Kikärtsbiff med tzatsiki

    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Moussaka med grekisk sallad
  • Mörmarinerade ryggbiff i bitar

    med grönpepparsås och klyftpotatis

Scandic Väst

  • Chili con carne serveras med smetana

    & tortillachips

  • Smörstekt sej toppad med ägg & räkor

    serveras med vitvinssås

  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

    och grädde

  • Ugnsbakad lax

    med hollandaisesås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kolja, ugnsbakad spetskål

    anjovis- & gräslökscrème

  • Boeuf bourguignon, syltlök, champinjoner

    rökt sidfläsk, tryffelpotatispuré

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    srirachamajonnäs, picklad rödlök, rostad lök, crispsallad, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Spenatgnocchi, tomat, portabello,

    grana padano, brynt smör

Pinoccio

  • Örtmarinerad karré med kantrellsås
  • citronmarinerad torskrygg med kokt potatis

    och limesås

Thursday, November 28