Lunch menu

Wednesday, 27 November

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad rödspätta med skagensås

    citron och kokt potatis

  • Gård: Grillad chorizo och bratwurst

    med bacon samt örtstuvad potatis och senap

  • Äng: Krämig pasta med ajvar, kantareller

    zucchini och blekselleri

  • Pasta: Pestoslungad linguine

    med salsa på lufttorkad skinka, lök och chili

Restaurang Chili & Lime

  • Klassisk wallenbergare (kalvfärs)

    med gräddsås eller skirat smör & rårörda lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon

    & kokt potatis

  • Kycklingspett med chilibearnaise

    & BBQ-sås

  • Veg: Kålpudding med sojafärs

    samt gräddsås & rårörda lingon

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med strimlad biff & lök

    i gorgonzolasås

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Hjort och vildsvinslasagne

    med spetskålssallad

  • Veckans kött: Rydberg på nattbakad högrev

    med senapsgrädde

  • Veckans under ytan: Halstrad lax

    med ansjovishollandaise och slungad amandinepotatis

  • Veckans "green friday" Kikärtsbiff med tzatsiki

    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Texas chili med guacamole och tortillabröd

    gurka, tomat och gräddfil

  • Lammrostbiff med färska grönsaker

    och ugnstektpotatis

Scandic Väst

  • Biff stroganoff serveras med smetana
  • Fisk & skaldjurgratäng

    serveras med hummersås

  • Haloumi stroganoff

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt kotlett med pepparsås
  • Rimmad torsk med blomkålsmos

    och grönärtsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ångad kapkummel, kräftstjärtar, dill-

    & gurksallad, vitvinssås, potatispuré

  • Lågtempererad högrev, chipotlebearnaise

    bakad morot, champinjoner

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    srirachamajonnäs, picklad rödlök, rostad lök, crispsallad, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Spenatgnocchi, tomat, portabello

    grana padano, brynt smör

Pinoccio

  • Porterstek serveras med kokt potatis

    och portersås

  • Lätt panerad kolja filé serveras med kokt potatis

    och hollandaise sås

Wednesday, November 27