Lunch menu

Tuesday, 26 November

Brödernas kök

  • Pasta: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Lättrimmad torsk med picklad rödlök

    dillgrädde och potatisstomp

  • Gård: Purjolöksspäckad karré med stuvade

    champinjoner och potatis- och äppelfräs

  • Äng: Rårakor med rostad morot och rotselleri

    samt lingoncreme

  • Pasta: Pestoslungad linguine med salsa

    på lufttorkad skinka, lök och chili

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé

    chili, lime & rostad vitlökssås

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: dal palak
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra

    med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv

    & oliver samt ris

  • Ört-& parmesangratinerad laxfilé med oliv-

    & tomatcreme, grilltomat

  • Veg: Ört-& parmesangratinerad aubergine

    med oliv-& tomatcreme, grilltomat

  • Wok: Kyckling med vitlök & färsk röd chili
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med bakade betor

    slungad amandine och gräddsås

  • Veckans kött: Rydberg på nattbakad högrev

    med senapsgrädde

  • Veckans under ytan: Halstrad lax

    med ansjovishollandaise och slungad amandinepotatis

  • Veckans "green friday" Kikärtsbiff med tzatsiki

    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Köttfärsfylld paprika

    med ugnsbakade grönsaker

  • Ugnsgrillad lax med spenatsås

    och kokt potatis

Scandic Väst

  • Kålpudding på nötfärs serveras

    med rårörda lingon & gräddsås

  • Smörstekt gös serveras

    med skirat smör, rödbetor & kapris

  • Vegetarisk kålpudding

P2 Restaurang & Catering

  • Fisk- och skaldjurslasagne

    med ruccolacreme

  • Köttfärslimpa med svampsås och lingon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Torr rimmad sej, smörvaccad svartrot, dill

    torkad svartkål, rostade mandlar, brynt smör

  • Raggmunk, stekfläsk, lingon
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    srirachamajonnäs, picklad rödlök, rostad lök, crispsallad, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Spenatgnocchi, tomat, portabello

    grana padano, brynt smör

Pinoccio

  • Stektfläsk serveras med lök sås

    samt kokt potatis

  • Panerad spätta med kokt potatis

    och dillmajonäs

Tuesday, November 26