Lunch menu

Monday, 25 November

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vinpocherad sejrygg i räksås

    med grönsaksjulienne och örtpotatis

  • Gård: Pannbiff med tre sorters lök

    skysås, rårörda lingon och stekt potatis

  • Äng: Grillad rättika med stuvad majs

    och olivrostad potatis

  • Pasta: Pestoslungad linguine med salsa

    på lufttorkad skinka, lök och chili

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad rostbiff med rödvinssky, serveras

    med lättfrästa haricot verts, rostad lök & potatisgratäng

  • Italiensk kycklinggryta med soltorkade

    tomater, färsk basilika & oliver, serveras med ris

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: dal palak
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra

    med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fylld bratwurst med gurka, lö & senap

    samt potatismos & gurkmajonnäs

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med västkuströra

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    samt ris & cashewnötter

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk, chili

    & sweet chili

  • Pasta: Linguine med fläskfilé

    salami & bacon

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett med gräddkokt pasta smaksatt

    med soltorkad tomat, rostad vitlök och salvia samt citronsky

  • Veckans kött: Rydberg på nattbakad högrev

    med senapsgrädde

  • Veckans under ytan: Halstrad lax

    med ansjovishollandaise och slungad amandinepotatis

  • Veckans "green friday" Kikärtsbiff med tzatsiki

    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Ratatoiulle med fläskotletter

    och stekt potatis

  • Stekt kyckling i ädelostsås

    och klyftpotatis

Scandic Väst

  • Grillad fläskkarré serveras med rödvinssås

    & bearnaisesås

  • Rosépeppar bakad lax serveras

    med romsås

  • Cous cous pytt serveras med ört kräm

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav med potatismos

    och lingon

  • Laxfärsbiff med dillslungad potatis

    och kall örtsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Biff Lindström, senapspicklad gurka

    persiljerostad potatis, gräddsky

  • Tikka Masala, yoghurt, chapati, basmatiris
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    srirachamajonnäs, picklad rödlök, rostad lök, crispsallad, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Spenatgnocchi, tomat, portabello

    grana padano, brynt smör

Pinoccio

  • Bräckt kottlet rad med champinjoner

    lök och champinjonsås

  • fiskgratäng med kokt potatis
Monday, November 25