Lunch menu

Friday, 29 November

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxfärsbiff med limegräddsås, ärtor

    och potatispuré

  • Gård: Svartpepparstekt fläskfilé

    med estragongräddsås och klyftpotatis

  • Äng: Ricotta- och spenattortelloni

    med tomat- och zucchiniragu och riven ost

  • Pasta: Pestoslungad linguine

    med salsa på lufttorkad skinka, lök och chili

  • Dessert

    Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffe!

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilé black & white (pepparsås &

    bearnaisesås), serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med kall romsås

    serveras med kokt potatis

  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev med black mayo

    pommes, karamelliserad lök & whiskysås

  • Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad

    potatis & rödbetor

  • Veg: Pan Pizza Vegetaria
  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med rökt lax i gräslökssås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad spjällsida med rostade rotfrukter

    och bearnaise

  • Veckans kött: Rydberg på nattbakad högrev

    med senapsgrädde

  • Veckans under ytan: Halstrad lax

    med ansjovishollandaise och slungad amandinepotatis

  • Veckans "green friday" Kikärtsbiff med tzatsiki

    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Fläskschnitzel med stekt potatis

    champinjonsås och grönsaker

  • Falafellbuffé med vitlökssås

    och hackade grönsaker

Scandic Väst

  • Köttbullar på kalvfärs serveras

    med tomatsås

  • Kryddsmör bakad torsk serveras

    med currysås

  • Blomkål & broccoli gratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Majskyckling med rostad majscreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakfickans Cheeseburgare (välj mellan portabello

    fisk eller kött) Isbergssallad, tomat, rödlök, hamburgerdressing, ost, kålsallad/tryffelmajonnäs.

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    srirachamajonnäs, picklad rödlök, rostad lök, crispsallad, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Spenatgnocchi, tomat, portabello,

    grana padano, brynt smör

Pinoccio

  • Lasagnealforno

    med parmesan

  • Ugnsbakad lax med potatis

    samt dill sås

Friday, November 29