Lunch menu

Thursday, 21 November

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt pankopanerad kungsflundra

    med örtmajonnäs, citron och kokt potatis

  • Gård: Porterstek på högrev med impotatis

    (buljongkokt) och svart vinbärsgelé

  • Äng: Auberginerullader med rödbetshummus

    och rostad potatis

  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax, spenat

    och mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Halstrad färsk laxfilé med dill-hollandaise

    serveras med ugnsrostad potatis & lättfrästa haricots verts

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Tomatsoppa med krutonger

    & parmesan, pannkakor m sylt & grädde

  • Nattbakad karré med potatisgratäng

    & konjaksgräddsås

  • Veg: Ärt/Tomatsoppa med krutonger

    & parmesan, pannkakor m sylt & grädde

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk

    & färsk röd chili

  • Pasta: med oxfilé & portabellosvamp

    i gorgonzolasås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev med bakade rotfrukter, pepparsky

    och stompad potatis

  • Veckans kött: helstekt kalvinnanlår

    med blomkålscreme och rostad potatis samt fänkålssky

  • Veckans under ytan: Spättafile med ragu

    på fänkål, potatis och babyspenat samt citron och lagerbladssås

  • Veckans Green Friday: Rostade lättrökta morötter

    med potatisterrine, ärthummus och citronyoghurt

La Fontana

  • Husets krämiga Lasagne al forno

    med coleslaw och höstsallad

  • Panerad Rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

Scandic Väst

  • Cornflakes panerad kycklingfilé

    serveras med sweetchilikräm

  • Örtbakad lax serveras med dillkräm
  • Rotsaksgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Viltfärsbiff

    med enbärsgräddsås

  • Baconlindad bratwurst med potatismos

    och gurkmajonnäs

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk currygryta med bönor

    och linser samt ris

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Viltfärsbiff

    med enbärsgräddsås

  • Baconlindad bratwurst med potatismos

    och gurkmajonnäs

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk currygryta med bönor

    och linser samt ris

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Lax- & kräftfylld flundra, citronstomp

    Sanderfjordsås

  • Kyckling escalope, café de Parissås

    potatiskrokett, tomatsallad

  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Ädelost, dijonnäs, bifftomat, gul lök, brioche, sötpotatispommes

  • Vegetarisk: Pepparrostad rödbeta, dragon, friterad lök

Pinoccio

  • Wallenbergare serveras med mos

    skirat smör samt lingon och gröna ärtor

  • Panerad kyckling filé med ris

    och curry dragon sås

Thursday, November 21