Lunch menu

Wednesday, 20 November

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ansjovisbakad torskfilé med vitvinssås

    confiterad purjolök och dillpotatis

  • Gård: Grillad fläsknoisette med tomatiserad

    bearnaise och klyftpotatis

  • Äng: Sojabönbiff med varm bulgursallad

    och tomatiserad bearnaise

  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax, spenat

    och mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • Viltfärsbiff (hjort-, älg-, ren- & fläskfärs)

    med enbärssås & rårörda lingon, serveras med potatis- & palsternackspuré

  • Kycklingpiccata (ostpanerad kycklingfilé)

    serveras med ris

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff m fetaost & örter

    samt tzatziki, balsamicosky, grekisk sallad

  • Rotmos med fläskkorv eller rimmad fläskbog
  • Veg: Grönsaksbiff med fetaost & örter

    samt tzatziki & grekisk sallad

  • Wok: Kyckling med svart peppar

    & färsk ingefära

  • Pasta: med räkor & strimlad purjolök

    i saffranssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kryddbakat kalkonbröst med potatispure

    och äppelgräddsås samt picklad löksallad

  • Veckans kött: helstekt kalvinnanlår

    med blomkålscreme och rostad potatis samt fänkålssky

  • Veckans under ytan: Spättafile med ragu

    på fänkål, potatis och babyspenat samt citron och lagerbladssås

  • Veckans Green Friday: Rostade lättrökta morötter

    med potatisterrine, ärthummus och citronyoghurt

La Fontana

  • Husets schnitzel med champinjonsås

    gröna ärtor, klyftpotatis och citron

  • Nötköttsgryta (zucchini, aubergine, purjolök

    champinjoner, paprika) med ris

Scandic Väst

  • Kalvfärsbiffar serveras

    med rosmarinsky

  • Krämig fisk & skaldjurs gryta
  • Ugnsbakad rotselleri med skirat smör

P2 Restaurang & Catering

  • Biffstroganoff med ris
  • Fisk- och skaldjursgryta

    med aioli

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk currygryta med bönor

    och linser samt ris

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fiskgryta, vannameiräkor, kokosmjölk, citrongräs

    koriander, bröd

  • Citron- & timjanconfiterat kycklinglår, rostade

    rotsaker, senapssås

  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Ädelost, dijonnäs, bifftomat, gul lök, brioche, sötpotatispommes

  • Vegetarisk: Pepparrostad rödbeta, dragon, friterad lök

Pinoccio

  • Mango glacerad ytterfile serveras

    med kokt potatis och grön pepparsås

  • Panerad fisk filé serveras med kokt potatis

    och och äggsås

Wednesday, November 20