Lunch menu

Tuesday, 19 November

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vitlök- och citronglaserad sej med rostade

    medelhavsgrönsaker och ris

  • Gård: Örtfylld färsbiff med lingongräddsås

    saltgurka och stekt potatis

  • Äng: Indisk grönsakscurry med myntayoghurt

    och rispilaff

  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax, spenat

    och mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • Dillfylld strömmingsflundra med skirat

    smör & rårörda lingon, serveras med potatismos

  • Indisk: chicken chettinad
  • Vegan: aloo masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Sesambakad laxfilé med wasabicreme

    & smörslungad broccoli

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås
  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • "Bengans" gräddbakade kålpudding

    med rårörda lingon och kokt amandinepotatis

  • Veckans kött: helstekt kalvinnanlår

    med blomkålscreme och rostad potatis samt fänkålssky

  • Veckans under ytan: Spättafile med ragu

    på fänkål, potatis och babyspenat samt citron och lagerbladssås

  • Veckans Green Friday: Rostade lättrökta morötter

    med potatisterrine, ärthummus och citronyoghurt

La Fontana

  • Grekiska biffar med klyftpotatis

    och tzatziki

  • Benfri stekt kycklinglårfilé med rostade grönsaker

    och ädelostsås

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa servereas

    med rosmarinsky

  • Panko panerad sej serveras

    med skagenröra

  • Hel bakad pumpa

    med rostade nötter

P2 Restaurang & Catering

  • Levergryta med bacon och smålök
  • Panerad rödspätta

    med dansk remouladsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk currygryta med bönor

    och linser samt ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Sej, tomatbuljong, jalapeñosolja, rädisa
  • Kalvfärsbiff, fetaost, salvia, soltorkade tomater

    tzatziki, ljummen potatissallad

  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Ädelost, dijonnäs, bifftomat, gul lök, brioche, sötpotatispommes

  • Vegetarisk: Pepparrostad rödbeta, dragon, friterad lök

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • Kycklingpasta
Tuesday, November 19