Lunch menu

Monday, 18 November

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Limegratinerad hokifilé med dillsky

    samt potatis- och lökpanna

  • Gård: Kyckling i vin med sidfläsk, lök, och svamp

    samt basilikarostad potatis

  • Äng: Ost- och svampgratinerad blomkål

    med potatis- och lökpanna

  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax, spenat

    och mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • Dijongryta (svensk högrev, kantareller

    & dijonsenap), serveras med ris eller kokt potatis

  • Dillfylld strömmingsflundra med skirat smör

    & rårörda lingon, serveras med potatismos

  • Indisk: chicken chettinad
  • Vegan: aloo masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklinggryta"Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Stekt panerad torskfilé med skagensås
  • Veg: Tagliatelle"Quattro Fromagio"

    med vitlöksfrästa champinjoner & hackade mandla

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    chili & vitlök

  • Pasta: Tagliatelle med bacon, grädde

    & fyra ostar

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färskostfylld fläskrullad med soltorkad tomat

    och vitlök samt rostade betor, slungad amandine och örtsky

  • Veckans kött: helstekt kalvinnanlår

    med blomkålscreme och rostad potatis samt fänkålssky

  • Veckans under ytan: Spättafile med ragu

    på fänkål, potatis och babyspenat samt citron och lagerbladssås

  • Veckans Green Friday: Rostade lättrökta morötter

    med potatisterrine, ärthummus och citronyoghurt

La Fontana

  • Bräserad nötbringa med rödvinssås

    och stekt potatis

  • BBQ-marinerade revbensspjäll

    med coleslaw

Scandic Väst

  • Biffstroganoff serveras

    med smetana

  • Stekt kummel toppad med räkor serveras

    med pepparotsmör

  • Linsgryta med tofu

P2 Restaurang & Catering

  • STÄNGT

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Köttfärslimpa, rårörda lingon, ättiksgurka

    gräddsås, kokt potatis

  • Kyckling Doro Wot, ägg, tomat, tunnbröd, jasminris
  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Ädelost, dijonnäs, bifftomat, gul lök, brioche, sötpotatispommes

  • Vegetarisk: Pepparrostad rödbeta, dragon, friterad lök

Pinoccio

  • Köttfärs limpa serveras med kokt potatis

    och gräddsås samt inlagd gurka och lingon

  • Panerad spätta med kokt potatis

    och dillsås (kall)

Monday, November 18